Hugo van der HorstHugo van der Horst, Alcedo media bv:

Edwin en ik zijn toevallig met elkaar in contact gekomen, Ik was op zoek naar een goede freelance fotograaf en op dat moment valt er een mailtje in de mailbox. Hij maakt foto’s voor ons, die we bij interviews en artikelen plaatsen. Edwin levert altijd op tijd, erg goede kwaliteit, creatief en uitstekende communicatie. Ga zo door! Ik wil hem dan ook zeker aanbevelen.

 

Arjan Vergeer, 365dagensuccesvol 365logoco-ondernemerschap met David de Kock.

Edwin is in 2014 deelnemer geweest aan ons Jaarprogramma 365 Dagen Succesvol en daarbinnen heeft hij een fotoproject geleid. Door het gehele jaar heen zijn een aantal deelnemers geportretteerd om zo de transformatie vast te leggen. Ik vind Edwin betrouwbaar en hoor van de deelnemers eveneens dat ze hem als prettig ervaren.

Voor mij is groei een persoonlijke kernwaarde en dat zie ik terug in de manier waarop Edwin werkt. Ik wil u adviseren om met hem samen te werken, met name vanuit de passie voor zijn product en het mooie commitment dat hij bij de deelnemers heeft gecreëerd. Het is een bijzondere serie geworden.

 

Marc Woods Marc Woods, goochelaar, ook in 2014 de beste keuze!

Toen Edwin contact zocht met goochelaars voor zijn boek “Passie voor Illusie“, was ik direct enthousiast en ben gaan bellen. Ik heb vooral geluisterd naar de wensen van Edwin, wat hij voor ogen had. Ik ben zeer te spreken over de werkwijze van Edwin, ik heb hem gevraagd, dit keer met mijn eigen wensen, om een reportage te maken van mijn optredens als goochelaar. Ik vind Edwin vakkundig, eerlijk en betrokken en wil hem ABSOLUUT aanraden.

 

Noëlle KuypersNoëlle Kuypers, particuliere samenwerking.

Wij zijn erg gecharmeerd van zijn werk en daarom hebben wij hem gevraagd de foto’s voor de geboortekaartjes van onze kinderen te maken. Dat waren geen standaard geboortekaartjes maar A3 formaat posters met een mooie zwart-wit foto.

Met een baby van een dag oud wilde hij de daadwerkelijke fotoshoot zo kort mogelijk houden. Edwin heeft eerst wat mogelijkheden met ons doorgesproken en we hebben wat poses geprobeerd met een knuffel. Zodra we eenmaal aan de echte foto’s toe waren, was dat snel voor elkaar. Het resultaat: prachtige foto’s een heel ontspannen baby’tjes.

Nog dezelfde dag heeft Edwin ons een selectie van de mooiste foto’s getoond en samen hebben we een keuze gemaakt. Ook het contact tussen hem en de grafisch vormgever, die onze posters heeft gemaakt, verliep heel prettig en snel. Edwin, ontzettend bedankt voor 3 prachtige posters! Het is een super serie geworden!

 

RnE_icoRob & Emiel, ‘s werelds beste mentalisten en cabaretiers:

Door onze medewerking aan het boek, Passie voor Illusie zijn we in contact gekomen met Edwin. Daarna hebben we hem gevraagd voor promotie foto’s en de poster voor onze nieuwe theatershow, Da’s Sterk. We zijn erg tevreden, Edwin denkt goed mee, is doeltreffend en zeer behulpzaam in de afwikkeling van het gehele proces.

 

Jo deRijckJo De Rijck, cabaret en kindertheater:

Via het goochelaarsforum zag ik een oproep van Edwin staan. Hij was op zoek naar artiesten voor zijn fotoreportage ‘Passie voor Illusie‘. Het is een plezier om met een gepassioneerd fotograaf als Edwin te werken. Vanuit mijn werk doe ik vaak fotoshoots, Edwin behoord zeker tot mijn favorieten. Het gaat niet enkel om het resultaat maar ook om de houding, integriteit en enthousiasme.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter Iconbekijk mijn LinkedIn profielbekijk mijn LinkedIn profiel