PHOTEDby is – Passie voor Fotografie – door Edwin Wiekens

Edwin WiekensIk gebruik de fotografie om beeldverhalen te maken. Verhalen zoals mijn fotoboek ‘Passie voor Illusie’. In overleg met u creëer ik maatwerk fotografie, uw portret, uw bedrijf, uw verhaal. Kijk rustig rond in alle categorieën en laat uw mening achter op Wat anderen zeggen

foto vandaag : PHOTEDby Edwin Wiekens wenst jou een Gelukkig Geweldig Gezellig Grappig 2019 – Blind Walls Gallery – by Hedof.
Meer informatie over deze serie kunstwerken op blindwalls.gallery De muren zijn te bezoeken op verschillende plekken in de stad Breda. Laat je verrassen. In de Tuinzigtlaan kan je het grootste werk bekijken. Mantra heeft werken over de hele wereld….

Paaspop Den Hout is tradiotoneel gezellig en druk. Het bestaat 25 jaar en viert dit. Met een optreden vanGuus Meeuwis, Golden Earring en een jubileum show met Wulf, ander gastmuzikanten en de Oosterhoutse drummer Jimmy van den Nieuwenhuizen

Ziet u een foto die u voor eigen gebruik aan wilt schaffen? Of zoek op onderwerp om uw foto te vinden. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Edwin Wiekens – info@photed.com+316 242 11 898

Facebook IconTwitter Iconbekijk mijn LinkedIn profielbekijk mijn LinkedIn profiel