PHOTEDby is – Passie voor Fotografie – door Edwin Wiekens

Veelzijdige professionele fotografie. In overleg met u creëer ik maatwerk fotografie, uw portret, uw bedrijf, uw verhaal. Bekijk de foto’s in de menu’s.

COVID 19, Corona crisis 2020: Terwijl ik thuis zat, met mijn ene kind aan het schoolwerk en de andere de verveling te voorkomen, besefte ik dat ik al anderhalve dag niet buiten was geweest. “Wij Blijven Thuis”. Was het advies. Ja, wij blijven thuis. Maar ook omdat het niet anders kan. Met deze inspiratie ben ik een serie familieportretten gaan maken van gezinnen die ook thuis blijven. Omdat het nodig is, maar ook omdat het niet anders kan. “Wij Blijven Thuis”, raamportret met je gezin op de foto.

Breda. familie portretten van gezinnen die noodgedwongen thuis zitten en de wereld van achter het raam bekijken. Geen opvang, thuis scholing, volledige aandacht voor de kinderen. Een fotoreeks op eigen initiatief. Wij blijven thuis!

Ziet u een foto die u voor eigen gebruik aan wilt schaffen? Of zoek op onderwerp om uw foto te vinden. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Edwin Wiekens – info@photed.com+316 242 11 898

Facebook IconTwitter Iconbekijk mijn LinkedIn profielbekijk mijn LinkedIn profiel